Päättärillä

Huomenna useassa kodissa herätään lukuvuoden viimeiseen koulupäivään, ja käydään pokkaamassa todistus ja se perinteinen jätskituutti loman aloituksen kunniaksi. Onnea jokaiselle hienosti tehdystä työstä vuoden aikana!

Säiden herra ei ehkä tämän vuoden koulujenpäättäjäisiä suosi, mutta ei anneta sen kampittaa fiilistä. Kantti haluaa muistuttaa maalaisjärjen ja harkinnan käytöstä niin koulunpäättäjäisjuhlinnassa kuin kesähuveissa yleensä. Toivottavasti mahdollisimman moni osaa pitää hauskaa ilman ylilyöntejä ja sääntöjen rikkomista. Yhtä lailla nuorten ja aikuisten on hyvä pitää tämä mielessään.

Kesä Kantissa

Kantissa ei kuitenkaan heittäydytä vielä lomamoodiin. Juttuja on odotettavissa koko kesäkuun ajan ja heinäkuussa vasta lomaillaan. Muista kesän aikana Kantin lukuhaaste sekä Instagram KesäKisa. Niihin osallistuneiden kesken arvotaan lippuja Teit meistä kauniin -elokuvan ensi-iltaan Seinäjoelle 2.9. TMK-elokuvasta voit lukea lisää http://teitmeistäkauniin.fi/. Taatusti odottamisen arvoinen juttu!

Kun elokuu koittaa, on taas aika käynnistää uusi toimintakausi ahkerien nuorten toimittajiemme johdolla. Stay tuned – syksyllä on luvassa monta huikeeta juttua!!

Psst. Jos sulla on hinkua toimituksen jäseneksi, ota yhteyttä paatoimittaja(at)verkkolehtikantti.fi. Muista myös vinkata Kantista kaikille kavereillesi. Tackar!:)Kategoria: Pääkirjoitus