Helmikuun pääkirjoitus

Ystävyyden asialla – yllätys luvassa

 

helmikuunpk_juttu.jpg

Jos sinulla on ystävä
tiedä, että sinulla on aarre
(Menandros)

Sunnuntaina 14.2 vietetään ystävänpäivää. Tänä ystävänpäivänä Kantti haluaa muistaa teitä lukijaystävät ja lähettää kolme suklaista ystävänpäivätervehdystä Suomessa. Mikä on parasta mitä sinä ja ystäväsi olette yhdessä kokeneet? Kertomalla tarinanne osallistut arvontaan.

Osallistumisaikaa on maanantaihin 9.2.2016 saakka. Lähetä sähköpostilla osoitteeseen paatoimittaja@verkkolehtikantti.fi lyhyt tarina siitä, mikä on parasta mitä sinä ja ystäväsi olette yhdessä kokeneet sekä puhelinnumerosi. Kolme onnekasta tarinan lähettäjää saa palkinnoksi suklaisen ystävänpäivätervehdyksen jaettavaksi ystävän kanssa. Tervehdys postitetaan 10.2.2016.   

Voittajatarinoista koostetaan ystävyydestä kertova juttu Kanttiin niin, ettei siitä selviä tunnistettavia tietoja. Yhteystietojasi (sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa, postiosoitetta) ei tallenneta eikä niitä käytetä muuhun kuin yhteydenottoon ystävänpäivätervehdyksen lähettämistä varten.

Mikäli arvontaan osallistuminen ei nyt innosta, katso tästä mukava vinkki ystävän ilahduttamiseen omatekoisilla herkuilla.

 Kategoria: Pääkirjoitus