Kirja arvostelussa

”DIMILY - Rakastan” aloittaa uuden kolmiosaisen nuorten kirjasarjan. Sen on kirjoittanut vasta 18-vuotias Estelle Maskame. Ensimmäinen kirja kertoo 16-vuotiaan Edenin vauhdikkaasta kesästä uusien ystäviensä kanssa Kaliforniassa.

Kun Edenin isä ottaa häneen yhteyttä kolmen vuoden hiljaiselon jälkeen ja pyytää tätä kesäksi luokseen Kaliforniaan, on Edenillä edessään vaikea päätös. Hän jättäisi äitinsä yksin koko kesäksi, ja samalla myös paras ystävä jäisi Portlandiin. Toisaalta, Kalifornian helteiset päivät ja upeat hiekkarannat houkuttelevat ketä tahansa.

Kaliforniassa Eden saa vastaansa hieman jäykästi käyttäytyvän isän, lepsun äitipuolen ja kokonaista kolme uutta velipuolta. Yhtenä heistä vain vuotta vanhempi ja jumalaisen komea Tyler. Liuta uusia ystäviä pitävät huolen, ettei kesästä puutu jännitystä, seikkailuja tai rakkautta. Bileet, yölliset seikkailut ja kielletyille alueille tunkeutumiset saattavat Edenin moneen liemeen, ja perässä roikkuva Jake tuntuu vain pahentavan asioita. Vai onko Jake sittenkin parasta, mitä Edenille voi tapahtua?

Tylerin tyttöystävä, Tiffany, ei tunnu pysyvän koskaan erossa pojasta. Mutta Tyler on vain Edenin velipuoli, jota hän ei voi edes sietää. Miksi se sitten ottaa häntä niin kovasti päähän?
Mitä tapahtuu, kun kipinöitä syntyykin Edenin ja Tylerin välille?

Tarina kaappaa mukaansa, ja kohta jo huomaakin olevansa viimeisellä sivulla. Tämä on kyllä todella koukuttavaa luettavaa. Tarinaan on helppo eläytyä, ja monet varmasti pystyvät samaistumaan Edenin ajatuksiin. Suosittelen!  
                                                                                                                                                                      

Laura Levä

dimily.jpgKategoria: Arvostelut