Arvostelussa

deadpool-gallery-03.jpg

Deadpool - huumoria, toimintaa ja ripaus sankaruutta ja paljon antisankaruutta.

Parasta Marvelia sitten Ant Manin. Marvelin tuore elokuva, joka on jo rikkonut monia ennätyksiä ja tehnyt valtavan tuoton, on Deadpool. Elokuva kertoo miehestä nimeltä Wade Wilson, joka sairastuu vakavaan syöpään. Hänelle tarjotaan ’’hoitokeinoa’’, joka antaisi hänelle supervoimat. Waden kasvot tulevat muodottomiksi kokeissa ja hän alkaa jahtaamaan vihollista, joka pilasi hänen kasvonsa.

Deadpool oli erinomainen elokuva. Elokuvassa oli huumoria, mutta myös vakavampia kohtia. Deadpool oli erilainen ’’supersankari’’-elokuva (Deadpool on itseasiassa anti-sankari). Deadpool tiesi olevansa elokuvassa ja puhui monesti myös Ryan Reynoldista, joka on siis päähahmon Wade Wilsonin näyttelijä.  Deadpool oli melkoinen vitsiniekka, eikä ollut hiljaa koko elokuvassa.

Erikoistehosteet olivat erinomaisia ja taistelukohtaukset hienoja. Elokuvassa oli paljon myös rivoja kohtauksia ja siinä puhuttiin paljon seksistä. Katsomo nauroi lähes taukoamatta elokuvan aikana. Lopputekstien jälkeenkin tuli hauska yllätys, kun Deadpool kysyi: ’’Oletteko vieläkin täällä? Odottitteko vihjettä jatko-osasta? Ei meillä sellaisiin ole varaa menkää kotiin.’’ Tämän jälkeen Deadpool tuli vielä takaisin ja kertoi tulevista hahmoista jatko-osassa.

Elokuva oli aika raaka, joten en suosittele sitä väkivallalle herkille ihmisille.

Annan elokuvalle 5 tähteä.

Miro Lyly
Kuvat: Foxmovies http://www.foxmovies.com/movies/deadpoolKategoria: Arvostelut