Kesälomareissulla Norjassa

6. päivä torstai

Määränpäänä Västerås ja matkaa noin 600 kilometriä, eli lähes koko päivä autossa. Ja lämmintä lähes kolmekymmentä astetta, enpä olisi matkan alkuvaiheessa uskonut. Maisemat muuttuivat aika nopeasti heti sen jälkeen, kun ajettiin rajan yli. Norjan vuorista ei ollut enää tietoakaan, ja teitä reunustivat tiheät metsät.

Yhdestä ruokakaupasta löysin Frozen-jäätelöä! Okei, saattaa kuulostaa lapselliselta, mutta mielestäni se elokuva on aivan ihana. Ihanat hahmot, musiikki ja tietenkin rakkaustarina… Ne vetoavat minuun aina. Joten tuollaiset pienet yllätykset ovat mielestäni aivan ihania!
61.jpg
Ja nyt olimme taas yömme hotellissa, Valsaren Hotell. Se oli vähän kuin teollisuus/tehdasalue, hieman sivussa keskustasta, mutta hotelli oli sisältä kyllä tosi siisti.
62.jpg
63.jpg
!Tip! Uskalla kokeilla uusia ruokia, joita ei Suomesta saa tai joita et ehkä täällä tulisi syöneeksi. Voit yllättyä myös iloisesti.:)

Laura Levä

 


Tagit: Laura, reissujuttu
Kategoria: Arkielämää