Kesälomareissulla Norjassa

3. päivä maanantai

Matka jatkuin onneksi vain parinsadan kilometrin verran kohti Kristiansundia. Tiet olivat kuitenkin niin kapeita, että matkaan meni aika paljon aikaa. Maisemat olivat siis jo vuoristoisia, ja korkeuseroja rupesi olemaan huomattavasti enemmän kuin Suomessa. Ja menimme myös meren alittavasta tunnelista; ihan hauska kokemus, jostain syystä siellä vain rupesi hieman särkemään päätä. Ja ei tosiaankaan kannata ajatella sitä, kuinka monta tonnia silloin on vettä yläpuolella.

Jos omalla autolla on matkassa, niin ajamisessa ei myöskään kannata kiirehtiä, sillä ei ole mitään järkeä ajaa vain mahdollisimman nopeasti, vaan kannattaa välillä vain pysähtyä johonkin tien viereen katselemaan maisemia.
tie3.jpg
koski3.jpg
Tällä kertaa olimme yön hotellissa, jonka ikkunasta oli näkymä suoraan merelle päin. Saavuimme sinne neljän aikaan iltapäivällä ja ehdimme siis kierrellä kaupoissa, shoppailla ja ihailla hienoja maisemia.
Grip3.jpg
Miksei Seinäjoella ole tällaista?:)

Mielestäni käymisen arvoisia kauppoja:
-Nille (lahjatavaraliike)
-Kiwi mini pris (ruokakauppa, ihan vain hauskan nimen takia;))
-Kitch`n (astioita, leivontatarvikkeita)
-Mani (kenkäkauppa)
-Godteland (karkkikauppa)
-Coop Mega (ruokakauppa, näitä on monessa paikassa)

!Tip! Käy suihkussa aina, kun se on mahdollista, sillä joissain paikoissa se voi olla maksullinen. Tai jos haluat erikseen maksaa, niin eihän sillä sitten mitään väliä ole.
silta3.jpg
rantakaupunki3.jpg
tunneli3.jpg

Laura LeväKategoria: Arkielämää