Vohvelihetki

Seinäjoella avattiin juuri 14.4 uusi kahvila nimeltä Vohvelihetki, kahvilassa on tarjolla erikoiskahveja ja muita kuumia juomia, sekä herkullisia makeita että suolaisia vohveleita. Kahvila on tyylikäs ja kodikas ja sopii niin nuorille sopivaksi kahvilaksi kuin vanhemmillekin.  Hinta/laatusuhde on hyvä.

Kahvilan taustalla on oma tarinansa. Kahvilan toinen yrittäjä Satu Haveri oli aikoinaan suunnitellut kahvilaa yhdessä äitinsä kanssa ja hänen äitinsä oli unelmoinut perustavansa vohvelikahvilan. Äidin kuoleman jälkeen, Satu halusi toteuttaa kahvilan perustamisen, ja alkoi suunnittelemaan perustamista yhdessä toisen yrittäjän Tanja Eskolan kanssa.

Kahvilaa on suunniteltu kauan, ja kun se viimein saatiin avattua, kahvilassa on ollut vilinää. Ja välillä kaikki 24 asiakaspaikkaa on ollut tupaten täynnä ja jonoa on ollut ulkopuolelle asti.

PS. Toimittaja Miro suosittelee kahvilassa nutellavohvelia, popcorn-jäätelöllä, sekä papukahvia maidolla.

Miro LylyKategoria: Arkielämää