Kevät toi, kevät toi.. säpinää!

Alkuvuosi aina tammikuusta maaliskuulle on, jos ei nyt suoranaista hiljaiseloa, niin ainakin aika uneliasta aikaa. Valon lisääntyessä ja kesän lähestyessä alkaa usein elämään tulla sopivasti säpinää; niin ponnisteluja koulussa, töissä kuin vapaa-ajallakin.

Kantissa tuleva kevät ja kesä näyttäytyvät aurinkoisena ja vilkkaana. Novellisarja on hyvässä vauhdissa (ei ole myöhäistä alkaa seurata sitä), EVS-Anjan kuulumisia saadaan lukea säännöllisesti ja luvassa on reppareita ja haastatteluja useammasta mielenkiintoisesta tapahtumasta ja henkilöistä. Todennäköisesti mukaan saadaan soviteltua myös muutama Kantille tyypillinen arvostelujuttukin.  

Meille Kantissa lukeminen (ja luettavan tarjoaminen) ovat ykkösjuttuja. Siksi päätimmekin haastaa Kantin lukijat yllätykselliseen ja leikkisään lukuhaasteeseen. Haaste kestää 31.8.2016 saakka, siis kesän yli. Kaikkien lukuhaasteeseen osallistuneiden ja lukulistan palauttaneiden kesken suoritetaan arvonta lukuhaasteen päätyttyä. Lukuhaasteeseen voit tutustua täältä (klik).

Käy siis piipahtamassa Kantin sivuilla keväälläkin säännöllisesti ja seuraa meitä somen ihmeellisessä maailmassa:

Instagram: @verkkolehtikantti
Facebook: VerkkolehtiKantti
Snapchat: verkkolkantti
Twitter: @verkkolehti

Niin, ja piipahda heti kirjastossa lukuhaastetta varten ;).

Hulinaa huhtikuuhun!

huhtikuujuttu.jpg

Kuvat: PixabayKategoria: Pääkirjoitus