Flowta Kesään!

On sitä odotettukin, ja nyt se on täällä – K-E-S-Ä!! Vaikkei vallitseva säätila sitä suorastaan julista, vielä!

beach-316538_1280.jpg

Mistä kesän tunnistaa? Säästä ja luonnonilmiöistä, tietysti. Jätskikiskoista kadun kulmissa, mansikanmyyjistä torilla, kesäpukeutumisesta… Ehdottomasti kuitenkin ihmisten keventyneestä olemuksesta. Enää ei tuijoteta loskassa kahlaaviin kengänkärkiin, vaan oikaistaan ruoto, pudotetaan olkapäät korvista ja nostetaan hymy huulille. Ehkä uskalletaan katsoa myös vastaantulijaa silmiin. Näistä tunnistaa kesän!

Höllää vähän!

Kesä on parasta aikaa höllentää. Tankata D-vitamiinivarastot täyteen pimeää aikaa varten. Tehdä kesäretkiä lähelle tai kauas. Nauttia auringosta, kesäsateesta, linnunlaulusta, kiireettömistä aamuista, uimisesta, mansikoista, jätkistä ja grilliherkuista... Ja ennen kaikkea, hengittää syvään kiireettömyyttä!

Kesästä voi tietysti nauttia, vaikka varsinaista lomaa ei olisikaan. Jopa työpäivien aikana. Paljon on asenteesta ja suhtautumisesta kiinni… Mitä jos siirtäisitkin kahvitauon tai palaverin ulos auringonpaisteeseen? Tai nappaisit lounastauolla mukaasi kiskalta jätskin? Tai vain avaisit toimiston ikkunan, ja hengittäisit hetken silmät kiinni kesän tuoksua ja ääniä?

Kesän aikana Kantista voi lukea, miten nuoret kesätyöntekijät yhdistävät kesäduuniin ja kesästä nauttimisen. Tulossa myös tunnelmapaloja Provinssirockista, matkapäiväkirja Schweinfurtista, juttua kesämuodista ja kesäisestä kauneudenhoidosta sekä vinkkejä oivaan kesälukemiseen laiturin nokassa. Tätä ja paljon muutakin on Kantin kesä!

#kanttiflow

boy-469264_1280.jpg

Kantti haluaa kannustaa kaikkia parhaansa mukaan pysähtymään ja nauttimaan kesästä. Mikä sinulle saa aikaan hyvän kesäfiiliksen, kesäflown? Nappaa siitä kuva ja tägää se Instagramiin #kanttiflow @verkkolehtikantti. Elokuuhun mennessä kaikkien kuvansa tägänneiden kesken arvotaan palkinto.

Sydämellistä kesää jokaiselle!

Mirka Mäki-KalaKategoria: Pääkirjoitus