Robin Kauhajoella

Teinipoppia Kauhajoella

Kauhajoen koulukeskuksen liikuntasalissa räjähti lauantai-iltapäivänä 13.4 käyntiin riemukkain vastaanotoin teinipop laulaja Robinin konsertti. Keikka lähti käyntiin ”Faija skitsoo”-kappaleella, joka sai täyden salin kaikenikäisiä faneja kiljumaan mukana.
Robin jatkoi omilla kappaleillaan, puolessa välissä keikkaa hän lauloi TikTakin ”Heilutaan” –kappaleen ja lopuksi Final Coutdownin. Keikalla nähtiin Jimi Constantine juontamassa ja laulamassa Brädin osuus ”Puuttuva Palanen” –kappaleesta.robin_kauhajoki.jpg

Järjestäjänä toimi Karhubasket ja kaupungin nuoriso- ja liikuntapalvelut. Lippuja ennakkomöivät (14.3.2013 alkaen): Citymarket, Elmo Sport, Expert, Ojalan Pakari, Hotelli Kauhajoen Krouvi ja Kahvila Konditoria Hannu ja Kerttu Seinäjoella sekä verkkosivulla: www.ennakkolippu.com. Keikka oli melkein loppuunmyyty.

robin_kauhajoki_3.jpg

Paikan päällä myytiin Robinin fanituotteita mm. T-paitoja, dvd-levyjä, cd –levyjä yms., myös järjestäjien toimesta löytyi juomista ja pikku naposteltavaa. Keikan jälkeen arvottiin pinkki Jopo –polkupyörän Robinin nimmarilla varustettuna. Onnellinen voittaja oli nuori neiti.

robin_kauhajoki_2.jpg

Teksti: Sofia Mänty, Aurora PiirtoKategoria: Arkielämää